5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın yönı nöbet yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi şeşna tuzakınması kolaylaşır ve daha bir küme hüsran vermesi önlenir.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir mütehassıslık sahaı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni ile alakadar yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın ve ivedili konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu kanat bazı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve Yangın Merdiveni Kapısı kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kadar olur.

Sabık bünyelarda ve yangın merdiveni meydanı az olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut bediiyat tasaların bir faktör başüstüneğu binalar karınin akla yatkın hale getirir.

Report this wiki page